Canna Coco Profesional Plus 50l

Neohodnoceno
 
 

Canna Coco Profesional Plus 50l je opakovaně použitelný substrát z nejlepších kokosových vláken ze Srí Lanky. Je 100% biologický, obohacený o Trichodermu.

Dostupnost Skladem
Běžná cena 499 Kč
Ušetříte 30 Kč (–6 %)
469 Kč    
Kód produktu 311
Značka Canna
Kategorie Canna
 

CANNA Coco Professional Plus je kokosový substrát, který nabízí zahradníkovi a jeho rostlinám mnoho výhod ve srovnání s jinými substráty:

  • Je čistý, organický produkt s homogenní strukturou a má plnou vyrovnávací schopnost
  • Je bez škodlivých virů a půdních chorob, díky unikátnímu výrobnímu procesu CANNA.
  • Má komplexní rovnováhu mezi vodou a vzduchem, což poskytuje ideální podmínky pro pěstování.
  • Obsahuje speciální plíseň (Trichoderma), která chrání rostliny proti půdním chorobám.
  • CANNA Coco Professional Plus může být použit několikrát. 

CANNA Coco Professional Plus se skládá ze 100 % kokosových vloček. Speciálně vybrané původní indické kokosové ořechy tvoří základ pro CANNA Coco Professional Plus. Produkt se v celém svém výrobním procesu vůbec nedotýká venkovní půdy, což zajišťuje, že konečný produkt neobsahuje plevel ani půdní choroby. Je propláchnutý v čerstvé vodě, to znamená, že nejsou přítomny žádné soli. To vše z něj dělá nejlepší pěstební substrát budoucnosti.

Výrobní proces podléhá přísným kontrolám kvality a tak můžeme zaručit kvalitu tohoto výrobku.

CANNA Coco Professional Plus nese nejpřísnější RHP značku kvality. Ve skutečnosti, kvalita tohoto výrobku jde výrazně nad rámec RHP standardu. Stručně řečeno, R.H.P. značka kvality znamená, že výrobek neobsahuje plevel. R.H.P. kontrola není omezena na hotový výrobek, ale týká se získávání a zpracování surovin po celou cestu, až do obalu.

Vyrovnávací proces společnosti CANNA nám umožňuje 'předprogramovat' médium do určitého stáří. To zaručuje, že budete mít stejný, konzistentní, vysoce kvalitní materiál znovu a znovu.

Substráty kvůli hmotnosti a balného zasíláme se zvýšenou sazbou dopravy

Hmotnost 25 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: